Swarm hesabı nasıl silinir? Aşama aşama Swarm hesabı kapatma

Swarm hesabı nasıl silinir? Aşama aşama Swarm hesabı kapatma

Swarm uygulaması kullanıcıları bazı sebeplerden dolayı bu uygulamayı silmek isteyebilir. Swarm uygulamasını nasıl silebilirim diye merak edenler için hazırladığımız makaleyi okuyarak yardım alabilir ve silme işlemini yapabilirsiniz.

SWARM UYGULAMASI NASIL SİLİNİR?

Teknolojinin ilerlemesi ile insan hayatına yenilikler ve kolaylıklar sunan bir çok uygulama ortaya çıkmıştır. Bu uygulamalardan biri de Swarm’dır. Bu uygulamasının ilk ortaya çıktığında adı ‘foursqure’ iken uygulama geliştirilince ‘Swarm’ olarak değiştirilmiştir.

Swarm, kullanıcıların ücretsiz olarak yer bildirimi yaptığı bir uygulamadır. Uygulama sayesinde, arkadaşlarınızın nerede olduğunu ve aranızda ne kadar mesafe olduğunu öğrenebilirsiniz. Bu sayede yakın mesafede olduğunu keşfettiğiniz arkadaşlarınızla iletişime geçmeniz mümkün hale gelir.

Ancak teknolojinin gelişmesi ile uygulamanın kullanıma gerek kalmaması ve diğer sebeplerden dolayı swarm hesabı silme son zamanlarda daha çok gündemde.

Swarmla ilgili bilinmesi gereken bir konu da bu uygulama dondurulamıyor. Uygulamayı kapatmanın tek yolu tamamen silme işlemini gerçekleştirmek. Ayrıca swarm uygulamasını sildikten sonra tekrar geri almak da mümkün değil. Bu nedenle uygulamayı silmek istediğinizden emin olduktan sonra işlem yapmanızı tavsiye ederiz.

SWARM HESAP SİLME İLE İLGİLİ BİLMENİZ GEREKENLER

Swarm hesabınızı dondurmanız ya da sildikten sonra tekrar aktif hale getirmeniz mümkün değildir.

Ayrıca uygulamayı telefonunuzdan veya tabletinizden silebileceğiniz bir uygulama da yok. Silme işlemini telefonunuzla ya da tabletinizle gerçekleştiremezsiniz.

SWAM UYGULAMASI SİLME AŞAMALARI

Telefon ya da tabletinizden silemeyeceğiniz için bilgisayarınızdan arama motoruna” foursquare hesap silme sayfasına” giriş yapmalısınız.

Karşınıza çıkan alana swarm uygulaması bilgilerinizi giriniz.

Bilgilerinizi girdikten sonra karşınıza “foursquare ve swarm uygulamasını neden silmek istiyorsunuz” sorusu çıkacak. Bu soruya sizin için en uygun olan cevabı veriniz.

Sonrasında sayfanın alt tarafın da göreceğiniz ‘delete accaunt' seçeneğini tıklayınız. Bu seçeneği tıkladıktan sonra hesabınızı kalıcı olarak silmiş olursunuz.